Over mij

Ik weet nog dat ik op de basis school aan mijn leraar haarfijn uit kon leggen wie bij welk groepje hoorde en waarom....ik ben me altijd blijven interesseren over hoe groepen mensen samenwerken en heb er daardoor ook heel lang "naast gestaan" : ik hoorde er net niet bij zeg maar. Niet altijd fijn natuurlijk maar ongelofelijk waardevol en een belangrijke eigenschap voor mijn werk nu.

 

Het was pas veel later dat ik mij realiseerde dat mijn werk al vanaf mijn 30ste al ging over veranderen en (re)organiseren. Eerst in loondienst, en sinds 2017 als zelfstandige, kon ik met steeds grotere projecten aan de slag. Van het opzetten van een sales afdeling van 5 man tot het compleet opstarten van bedrijven.

 

Op het gebied van (re)organiseren heb ik een heel diverse en brede ervaring opgedaan in de loop der jaren. Doordat ik voor een aantal buitenlandse bedrijven een vestiging in Nederland heb mogen opzetten en lang internationaal heb gewerkt en gereisd kan ik goed tussen diverse culturen schakelen. Met veranderprocessen binnen zowel commerciële als operationele afdelingen en bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan met verandertrajecten door groei of wijziging in de bedrijfsdoelstellingen door bijvoorbeeld of fusie/overname.

 

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en bij organisaties met hart voor mensen. Daarom heb ik het over Human Capital in plaats van Human Resource : behandel je mensen als je meest waardevolle asset of als een kosten post ? In het eerste geval kom ik graag een bakkie doen, in het laatste geval kunnen we beter de koffie overslaan.

 

Typisch Albert

Goede mediator | verbetergericht | duidelijk | empathisch | vriendelijk en vasthoudend | hakt knopen door | positief | zakelijk coachend | integer | open

 

 

Andere over mij

Marijke Verhagen

Managing Director SSC Consolidation B.V., Rotterdam - The Netherlands

Professionele kijk op een mogelijk nodige herstructurering binnen je bedrijf, om deze verder te brengen.
Zeer krachtig in middenkader en management te stimuleren om het beste uit jezelf maar ook uit een ander te krijgen.
Dit door een positieve, persoonlijke, eerlijke doch rechtvaardige aanpak.
Zeer goede resultaten bereikt bij ons in relatief korte termijn, met een vernieuwd jong management team.

 

Jeroen Wats

Managing Partner TYNC

Drie kwaliteiten of eigenschappen die me te binnen schieten zijn: Betrouwbaar, loyaal, plezierig en gedreven (OK, 4). Type vraagstukken waar ik je voor zou aanbevelen bij andere zijn Teambuilding en organisatie structuren uitwerken. Je hebt het talent een groep allemaal dezelfde kant op te laten gaan en te motiveren.

 

Peter Kemperman

Eigenaar PK2 Selfmanagement

Een bevlogen man die graag bijdraagt aan een groeiend succes van mens en organisatie. Hij verstaat de kunst de mens, communicatietechniek en processen in organisaties en bedoelingen in hun complexiteit eenvoudig en grijpbaar te maken.

 

Tanja Groenwegen

Eigenaar ZinZien

Een snelle denker, overziet zaken snel en durft te handelen. Ik zou je aanbevelen voor complexe processen, verandertrajecten waarin je de combi kan maken analytisch denken en mensgerichtheid.